Fashion Tips

Fii cel mai COOL din clasă cu Jupiter City!

Vacanța este pe sfârșite, iar elevii, părinții și bunicii sunt în febra cumpărăturilor pentru noul an școlar! Unde le găsești pe toate la un loc și-ți mai rămâne și un răgaz pentru o cafea? Desigur, la Jupiter City, Destinația Ideală pentru Shopping și la început de an școlar!

Fii cel mai cool din clasă și alege jeanși și alte articole vestimentare din magazinul Colin`s. Vei fi încântat de raportul calitate/preț!

Primul clopoțel din noul an școlar este prilej de reînnoire a garderobei pentru toți membrii familiei, fie ei școlari sau nu. La LC Waikiki găsești: pantaloni, cămăși, bluze, jachete, blazere, sacouri, trebuie doar să le alegi pe cele potrivite pentru tine!Pentru rechizite, ghiozdane și toate accesoriile necesare desfășurării cursurilor școlare, vino la Carrefour și vei avea de unde să alegi, fie că ai un buget mic sau unul mai generos pentru începutul de an școlar!

Dacă ești în căutarea echipamentului perfect pentru orele de sport, cea mai bună opțiune pentru tine este Decathlon! Sigur vei găsi un trening care să-ți îndeplinească toate cerințele!

Pentru încălțăminte de calitate la prețuri rezonabile, vino la CCC! Noua colecție Youngsters este disponibilă în magazin! Îți poți alege pantofi sport de la cele mai bune branduri ! În plus, cei mici pot găsi în magazin și rucsacul dorit!


Vino la Jupiter City să te inspiri și să fii elevul trendy &cool!

Îți dorim un an școlar cu spor și satisfacții!