Fashion Tips

Ținute pentru party în aer liber

Vara este aici și noi suntem cu gândul la party-uri de seara până dimineața. Deea Codrea a fost în patru magazine din Jupiter city: Mizar, Diferit, NISSA și Ribbon by P`Ti Lou Lou și îți prezintă câteva ținute pentru petrecerile verii.

3, 2, 1! Sunteți gata, fetelor? Nu de alta, dar a început sezonul party-urilor în aer liber! Terase, restaurante, piscine, cocktail party, party-uri de la apus până la răsărit! Abia aștept să mă bucur de vremea frumoasă, de compania celor mai crazy prieteni din lume și să stau până dimineața la povești cu fetele. Totul sună foarte bine, însă sunt sigură că deja ai în minte următoarea întrebare: în ce ne îmbrăcăm? Să fie rochie lungă, scurtă, midi, costum sau toate pe rând? Părcă văd așezate la rând rochiile pe stander sau, și mai bine, parcă n-ar strica o vizită la Jupiter City să ne punem la curent cu noile tendințe. Apropo de asta, hai să-ți vând un pont: dacă nu ai timp să răsfoiești reviste, site-uri de modă și  alte surse de inspirație, îți recomand să mergi prin magazine, să observi vitrinele și cum sunt hainele așezate și astfel îți mai poate veni o idee despre ce merge, cu ce și despre cum poți combina diverse piese. Ne pregătim așadar de party-urile în aer liber și împărtășesc cu tine patru ținute. Cu toate că aș spune despre mine că nu-mi plac rochiile, dar uite că am reușit să mă îndrăgostesc, nu de una, ci de patru. Variate, simple, de seară, cu imprimeu sau fără, patru ținute pentru un party în aer liber!

Rochia boho – dacă plănuiești o petrecere relaxată, un botez, o aniversare, ceva restrâns, între prieteni, atunci să iei în calcul o rochie simplă, în imprimeu, la care poți adăuga o pereche de sandale simple. Nu te complica prea mult, de cele mai multe ori combinațiile simple sunt cele mai reușite. Să nu-ți mai spun că rochia asta merge de minune cu pantofi sport, balerini sau chiar botine. Rochia o poți găsi în magazinul DIFERIT.


Rochia casual – dacă nici tu nu ești adepta rochiilor elegante și a pantofilor cu tocuri de 15 cm, să știi că există și o combinație fericită de rochie și cowboy boots. Deși rochia asta merge de minune cu stiletto și sandale, să știi că dacă ai un eveniment afară, merg foarte bine la garden party, astfel nu te mai stresezi cu problema pantofilor neadecvați. Rochia o găsești la NISSA, la fel și botinele.


Rochia cămașă – pentru acelea dintre voi ce sunt adeptele unui stil clasic, ușor office, vă recomand magazinul MIZAR. Rochia asta cu imprimeu colorat funcționează de minune vara asta, în funcție de cum o accesorizezi o poți lua atât la birou, dar și la un party după serviciu. Nu uita de sandale, stiletto sau chiar pantofi sport! As simple as that!


Rochia elegantă – hai că am ajuns și la party-urile acelea mai elegante, în care trebuie să strălucești, în care trebuie să-ți găsești o rochie bijuterie. Știi că ți-am spus mai sus că nu-mi plac rochiile elegante, însă ce să vezi, m-am îndrăgostit de rochia asta de la Ribbon, culoare superbă, o strălucire discretă și o croială ce avantajează aproape orice siluetă. Midi, cu un fronseu în partea din față, ușor asimetrică, combinația perfectă.


Cam așa arată în viziunea mea patru propuneri diferite pentru ținuta aceea de party în aer liber, simple with a twist. Sigur una dintre ele e pentru tine și dacă încă nu ți-ai găsit preferata poți să faci o vizită la Jupiter City Pitești. Have some fun, pretty ladies!