Concept

Gandit ca “un oras in oras”, Jupiter City Shopping Center te invaluie intr-o atmosfera boema si relaxanta, gratie design-ului interior unic care reda atmosfera strazii. Pe straduta centrala, iluminata permanent de felinare, sunt amplasate bancute de lemn, langa care poti admira minunate amfore cu plante.  Vei reveni cu siguranta aici.

Jupiter City Shopping Center a fost conceput ca un punct de atractie atat pentru iubitorii de cumparaturi, cat si pentru persoanele care doresc sa se plimbe si sa traiasca atmosfera oraselor turistice din Europa. Intentia dezvoltatorului a fost sa reuneasca sub acelasi nume, “Jupiter City”, ancore mult asteptate in zona: Carrefour, Decathlon, Mobexpert si Media Galaxy, cu produse si preturi pe gustul si buzunarul tuturor argesenilor.

De ce sa pleci la Bucuresti cand ai totul atat de aproape de tine?

Doamnele isi pot completa garderoba vizitand diversele magazine de moda precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Nissa, Poema, Mizar, Ribbon, Diferit, H&M, LC Waikiki cu incaltaminte adecvata la Salamander, Benvenuti, CCC sau Catali Shoes, isi accesorizeaza tinutele la Orsay, in timp ce domnii vor afla noutatile in materie de telefonie mobila, isi vor achizitiona articole sportive din Intersport si Decathlon sau tinute in tendinte din New Yorker, Bershka, Pull&Bear sau Musse.

Pentru cei mici avem si Noriel, Junior si Coccodrillo – de unde le puteti cumpara celor mici jucarii si hainute colorate.

Sephora este aici cu cele mai apreciate parfumuri si produse cosmetice pentru toate gusturile.