Concept

Gandit ca “un oras in oras”, Jupiter City Shopping Center te invaluie intr-o atmosfera boema si relaxanta, gratie design-ului interior unic care reda atmosfera strazii. Pe straduta centrala, iluminata permanent de felinare, sunt amplasate bancute de lemn, langa care poti admira minunate amfore cu plante. Pentru o odihna activa, stand pe bancuta rasfoieste in voie revistele dispuse in suporturile invecinate si admira ferestrele decorate în culori calde si impodobite cu flori. Vei reveni cu siguranta aici.

Jupiter City Shopping Center a fost conceput ca un punct de atractie atat pentru dependentii de cumparaturi, cat si pentru persoanele care doresc sa se plimbe si sa traiasca atmosfera oraselor turistice din Europa. Intentia dezvoltatorului a fost sa reuneasca sub acelasi nume, “Jupiter City”, patru ancore mult asteptate in zona: Carrefour, Praktiker, Mobexpert si Media Galaxy, cu produse si preturi pe gustul si buzunarul tuturor argesenilor.

De ce sa pleci la Bucuresti cand ai totul atat de aproape de tine?

Doamnele isi pot completa garderoba vizitand diversele magazine de moda precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Nissa, Poema, Steilmann, cu incaltaminte adecvata la Salamander sau Catali Shoes, isi accesorizeaza tinutele la Orsay, in timp ce domnii vor afla noutatile in materie de telefonie mobile, isi vor achizitiona articole sportive din Intersport si Decathlon sau tinute in tendinte din NewYorker, Bershka,Pull&Bear sau Musse. Pentru domnii mai comozi, avem ziare, avem bancute, avem cafea de calitate.

Pentru cei mici avem si Noriel si Coccodrillo ce se adreseaza copiilor dumneavoastra cu jucarii si hainute colorate.

Sephora este aici cu parfumuri de calitate si produse cosmetice pe toate gusturile.