Benvenuti

Benvenuti

Descriere

Istoria Benvenuti incepe pe data de 25 martie 2004, atunci cand primul magazin Benvenuti isi deschidea larg portile in Timisoara. De atunci si pana acum, brand-ul Benvenuti s-a dezvoltat continuu, devenind, in prezent, un nume de referinta in domeniul retail-ului de incaltaminte si marochinarie din Romania. Astazi, reteaua Benvenuti inseamna 42 de magazine cu acelasi nume, situate in 24 dintre cele mai importante orase ale Romaniei.

Ca filozofie de piata, dezvoltarea continua a colectiilor este una dintre prioritarile Benvenuti. Dezideratul asumat este acela de a putea oferi clientilor produse italiene de o foarte buna calitate.

Selectate in cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume (Milano si Riva del Garda) produsele Benvenuti alcatuiesc imaginea unui stil personal elaborat, creativ, innovator si exuberant.

Fie ca e vorba despre modele elegante, caracterizate prin acuratetea liniilor, despre articole casual sau smart casual, dominate de caracterul versatil si adaptabilitate, produsele Benvenuti redefinesc stiluri traditionale intr-o nota moderna, intrunind, cu fiecare noua colectie, conditii ideale: calitate datorata materialelor exceptionale si modului atent de fabricare, design inovator, original si, implicit, comoditate.

Doriti mai multe informatii despre acest magazin?

Telefon:

0729165634

Website:

Orar de functionare

Luni-Duminica: 09:30-21:00