Media Galaxy

Media Galaxy

Descriere

Media Galaxy este o retea de magazine de mare suprafata, care reflecta pasiunea pentru tehnologie si pentru device-urile care fac accesibila informatia si conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spatiului de expunere, cat si prin selecția gamei de produse si branduri, Media Galaxy reprezinta un standard in retailul electro-IT din Romania. Brandul ofera consumatorului libertatea de a alege dintr-o selectie de peste 10.000 de produse disponibile într-o singură locație.

In magazinul Media Galaxy puteti gasi o oferta variata de branduri de televizoare, cu caracteristici variate, diagonale și functionalitati specifice, o gama largă de produse IT, incepand cu cele mai performante laptopuri si ajungand la cele mai portabile device-uri – tabletele. De asemenea, puteti descoperi o serie variata de modele de camere foto, adaptate oricaror exigente, de la aparate compacte pentru amatori, pana la DSLR-uri cu functii complexe, dedicate fotografilor profesionisti. Pentru cei preocupati de confortul casei lor si de economisirea timpului necesar activitatilor domestice, Media Galaxy vine cu o oferta variată de masini de spalat, aragazuri, frigidere performante, aspiratoare, uscatoare de vase, plite si alte sute de produse care ne fac viata mai usoara, la preturi accesibile.

Noul magazin Media Galaxy din Jupiter City se axeaza pe inovatie, tehnologie si entertainment. Noul spatiu este dotat cu insule dedicate brandurilor, display-uri cu design contemporan si isi asteapta clientii cu zone speciale de gaming, tablete, smartphone-uri sau console care se pot testa direct in magazin.

Doriti mai multe informatii despre acest magazin?

Profil:

Electronice, electrocasnice

Telefon:

0248 541 011

Orar de functionare

Luni-Duminica 10:00-20:00

Galerie Foto