Secuiana

Secuiana

Descriere

Compania Secuiana a fost infiintata in anul 1968 si este principalul producator de pantaloni din Romania.

Secuiana este un renumit producator in “LOHN” pentru piata vest-europeana.

Cu o traditie si experienta de 35 de ani in productia de textile, Secuiana si-a orientat activitatea exclusiv catre sectorul de piata reprezentat de barbati, prin intermediul colectiei proprii.

Calitatile produselor exprima si politica generala a companiei, accentul cazand pe calitate, productivitate inalta, puternica adaptabilitate la cerere si tehnologie de inalta calitate, atribute care asigura succesul companiei Secuiana.

Colectia proprie Adam’s prin modelele clasice si elegant-sport, este o imbinare a noului (materiale cu proprietati noi, tratamente speciale) cu clasicul (calitate), cheia succesului permanent, reprezentand o ofertã de nerefuzat adresata unui segment bine determinat al pietei de pantaloni.

Sport, eleganti, lejeri, moderni, practici si eleganti in acelasi timp, pantalonii Secuiana sunt perfecti pentru cumparatorul tipic identificat, in postura barbatului de succes, cu un stil vestimentar elegant, modern.

Productia va fi orientata catre clienti cu un nivel calitativ mult mai inalt, ordere rapide, produse de serie mica si de complexitate ridicata.

Doriti mai multe informatii despre acest magazin?

Profil:

Moda pentru El

Telefon:

0745 204 132

Website:

Orar de functionare

Luni-Duminica: 09:30-21:00

Galerie Foto