Spartan Restaurant

Spartan Restaurant

Descriere

Spartan este un concept original de restaurant. Pentru a va oferi produse unice in lume, Spartan imbina elemente culinare esentiale ale Greciei cu alte secrete ale bucatariilor mediteraneene din perioada antica.

Spartan va ofera o carne fragezita in iaurt inainte de a fi lasata la bait. Astfel, ea capata o textura moale, ceea ce o face mai usor de patruns de celelalte ingrediente.

Pe langa bait, specialitatile Spartan pot fi combinate cu oricare dintre cele cinci sosuri  proaspete, care respecta propria reteta si viziune a conceptului. Clientii au de ales intre sosuri de masline, de usturoi, sos dulce-acrisor sau sos tzatziki, pentru un gust de neuitat.

Pentru pofticiosii care tin dieta, Spartan ofera Salata fresh, cu un continut scazut de calorii, ce poate fi servita impreuna  cu sosul „multitudine de legume”.

Unul dintre produsele-vedeta ale Spartan este Gyros Pyta, un fel de mancare istorica mentionata in documentele antice inca de la anul 480 inainte de Hristos. In documentele antice se arata ca pe timp de razboi, spartanii consumau carne de oaie si de porc coapta pe roci vulcanice. Din acest motiv sloganul Spartan este „Gustul Legendar”.

Doriti mai multe informatii despre acest magazin?

Telefon:

0747 761 988

Orar de functionare

Luni-Duminica: 09:30-21:00

Galerie Foto